(+45) 75 83 63 11 info@centrum-dyreklinikken.dk

Stillingsopslag

Centrum Dyreklinikken søger dyrlæge.

Centrum Dyreklinikken i Vejle søger en dyrlæge til fast stilling på 27-37 timer efter ønske. Stillingen er som udgangspunkt vagtfri.

Centrum Dyreklinikken er en smådyrsklinik centralt i beliggende i Vejle. Klinikken har de seneste 2 år været i stærk vækst, og forventes at fortsætte denne udvikling. Indenfor de næste år vil klinikken blive udvidet og flytte i nybyggede lokaler.

Du vil komme til at arbejde i et velfungerende team med 2 dyrlæger (indehaver og dig), 2 aut. veterinærsygeplejersker og 1 klinikassistent.

Du er:

Fagligt velfunderet og har gerne erfaring fra smådyrspraksis. Du formår at arbejde struktureret og effektivt – også under pres – og byder gerne ind både fagligt og socialt.

Som person er du loyal, tillidsskabende og udadvendt, og har en veludviklet empatisk sans.
Du elsker dialogen med kunderne, og har gode kommunikationsevner, samt forstår at betjene vores kunder med humor, indlevelse og forståelse i kombination med din faglige professionalisme. Du er ikke bange for at tage fat, og griber også gerne selv en kost, hvis der er behov for det.

Vi tilbyder:

En spændende og afvekslende hverdag i et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter hinandens kompetencer, og vægter samarbejde, godt humør og gensidig respekt højt. Du vil få mulighed for at arbejde alsidigt med faget både medicinsk og kirurgisk.

Har du særlige kompetencer eller ønsker om at dygtiggøre dig, ser vi det som et plus!

Vi ønsker en reel og positiv udvidelse af vores team på den lange bane, og vi vægter derfor at finde den rigtige person lige så højt, som vi vægter erfaring.

Ansøgningsfrist 1. september 2020

For yderligere information eller spørgsmål kontakt Birte Tidemann tlf: 81408014

Ansøgningen bedes sendes pr. mail til info@centrum-dyreklinikken.dk