Nyheder​

Aut. veterinærsygeplejerske​ søges

Vi søger en positiv og engageret aut. veterinærsygeplejerske til at indgå som en del af vores team. 

Centrum Dyreklinikken er en lille centralt beliggende klinik i Vejle - i god udvikling! På nuværende tidspunkt er vi 1 dyrlæge, 1 aut. veterinærsygeplejerske, 1 klinikassistent samt 1 eftermiddagspige. Klinikken er nyrenoveret i 2018. 

Vi udfører en bred vifte af ambulante medicinske og kirurgiske behandlinger, og laver desuden en del reproduktion.

Du vil blive mødt med en spændende og varieret hverdag, og dine opgaver vil ud over at være klinikkens ansigt udad til i forhold til skranke og telefon, bl.a bestå i laboratoriearbejde, assistance til dyrlæge, rengøring, varebestilling m.m. Vi vægter omhyggelighed og engagement højt, og vi arbejder med en uformel og humoristisk tilgang.​

Vi forventer, at du er fagligt dygtig, omsorgsfuld og serviceminded og at du som os, kan lide at yde den bedste service til vores klienter.

Til gengæld tilbyder vi en dynamisk hverdag med gode, loyale kolleger i et fagligt miljø, hvor der også vil være plads til din personlige faglige udvikling.

Stillingen er i første omgang ca. 25 timer med forventet start d. 1/1-2020, men gerne før. Erfaring er rart, men vi vægter højt at du som person går i spænd med vores team - det er derfor ingen hindring, hvis du er nyuddannet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 21/10-19, og indkalder umiddelbart efter til samtaler.

​​Centrum Dyreklinikken

Flegmade 11 B, 7100 Vejle

Telefon: ​75 83 63 11​​

E-mail: ​info@centrum-dyreklinikken.dk

Centrum Dyreklinikken
Flegmade 11 B
7100 Vejle

Tlf.: 75 83 63 11

CVR: 16522899